Bananpandekage med mørk chokolade
I går, da resten af familien spiste fredagsslik, lavede jeg denne bananpandekage til mig selv. Mums den var god – og blev da også nødt til at dele (lidt) med ungerne, der var noget misundelige:-)
Vi havde spist de indkøbte bær, inden jeg lavede pandekagen, men jeg er sikker på, at frugt, bær og/eller hakkede nødder også vil smage fantastisk til.
Du skal bruge (til 1 stk):
1 moset banan, 2 æg, 15g hakket mørkt chokolade (med min. 70% kakaoindhold), meget lidt salt og evt 1/4 scoop vanilieproteinpulver.
Pynt: 15g hakket mørk chokolade. Frugt/bær/hakkede nødder alt efter lyst, og hvad man nu lige har:-)
Sådan skal du gøre:
Mos bananen. Pisk æggene i. Tilsæt salt, chokolade og evt proteinpulveret. Hæld det på en varm pande med lidt olie. Vend pandekagen når den er blevet gyldenbrun.
Pynt den med hakket chokolade og evt frugt og nødder.
Velbekomme – en pandekage helt uden dårlig samvittighed – Kristina
Ingen kommentarer endnu