Hvor langt løber man på en portion risengrød??!!

Koteletter med blomkålsris og grønkålssalat

DSC01470

Så fik jeg også prøvet at lave blomkålsris. Det blev en stor succes og er nemt at lave. Dette måltid er hurtigt at lave og super sundt – så der er vist ingen undskyldninger for at lade være!

Blomkålsris (4personer):

Et blomkålshoved rives på rivejern og lunes på en pande sammen med lidt olie og salt og peber. Hvis man har lyst, så kan man tilsætte andre krydderier. Det har stadig lidt smag af kogt blomkål, men man har alligevel en fornemmelse af, at det er lidt risagtigt, bare mere luftigt. Og så er samvittigheden helt i top, hvis man prøver at undgå de tomme kalorier.

Grønkålssalat (4personer)

  • ca 100g hakket frisk grønkål
  • 2 appelsiner
  • 75g hakkede mandler
  • en smule olivenolie

Bland det hele sammen og smag til med salt og peber.

Koteletter

Jeg stegede dem på panden i lidt olie og med salt og peber. Pas på, de ikke får for meget, så de bliver tørre og kedelige. De trak, imens blomkålsrisene blev stegt på panden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor langt løber man på en portion risengrød??!!