Nyt legetøj.

Søstertur

Søstertur med god frokost, shopping og kaffe. Dejligt med en eftermiddag kun for os tre søstre, hvor vi kunne få sludret lidt. Kristina og jeg var inde ved Joe & the Juice (mens Maria kiggede på sko), her spurgte ekspedienten henvendt til Kristina, om “min veninde ikke skulle have noget?” Egentlig ikke så mærkelig et spørgemål, men vi grinede alligevel lidt – vi omtaler jo ikke normalt hinanden som veninder, for vi er jo søstre. Men det er jo lige netop det vi er: veninder. Vi har altid været der for hinanden og vil altid være det. Vi nyder hinandens selskab og kender hinanden på godt og ondt. I deres selskab kan jeg altid være mig selv, de kender mig 100% (men de ved også, hvilke knapper de skal trykke på, hvis de vil tirre mig – man er vel ikke lillesøster for ingenting ;-))

søstertur_3

Frokost på Belis Bar ved Frederiksberg rådhus

søstertur

søstertur_1

Mine søde og smukke storesøstre

Søstertur_2

God kaffe på Kaffeværk

Lige nu er Tom og jeg på vej til Aalborg for at køre årets tredje 1/2 Ironman på søndag (DM 1/2). Vi er så heldige, at vi kan bo ved min fætter, hans kone og deres dejlige dreng Harald – genialt at vi også lige kan få besøgt dem. Min deltagelse i stævnet har været ret tvivlsom hele ugen (og er det til dels stadigvæk). Søndag blev jeg syg med betændelse i det ydre øre. Til dem, der ikke har prøvet det, kan jeg sige, at det gør MEGA nas. Jeg har bare ligget på sofaen uden at kunne gøre noget; bare vente på at penicillinen og øredråberne ville virke, og at hævelsen ville forsvinde. I dag har jeg heldigvis været ret frisk og på arbejde igen, så ser lige dagen an i morgen. Regner med at løbe en lille tur og lade den afgøre, om jeg skal være med på søndag. Nu er jeg bare glad for, at det ikke er årets hovedstævne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt legetøj.