Dejlig dag i Tivoli

Affaldsindsamling

IMG_1036

Klar – parat – saml op…..

Familien Asmussen havde meldt sig til Danmarks Naturfredningsforenings affaldsindsamling http://www.dn.dk/Default.aspx?ID=24258&r_=0.7679467466939438

I to timer gik vi langs vejkanten og samlede skrald op. Hold da op, hvor det sviner, når man kommer helt tæt på og ikke bare farer forbi i bilen.

Vi fik samlet tre store klare sække på max 500 meter – desværre var der ikke noget af værdi! Men jeg kan nævne 5 hjulkapsler, et sted ml 1-200 cigaretskod, cigaretpakker, slik- og ispapir, en masse plastik, ca 20 små “gippernakker”flasker, 20 dåser, et stykke gulvtæppe og ……. meget, meget andet….

Dvs rigtig mange ting, der ryger ud af bilen, når man kører afsted… Og det sjove er, at når danskerne bliver spurgt, så smider de aldrig noget ud af bilvinduet. Så er spørgsmålet, hvordan hulan havner så disse ting i vejkanten?? Der må være nogle, som ikke vil være ved  det?? Jeg kan heldigvis sige med sikkerhed, at det eneste der er blevet smidt ud af vores bilvindue er nedbrydeligt frugtskrald – til gengæld kan bilen til tider ligne den vejkant, vi så i går!!!!

Men alt i alt en kæmpe opfordring til at deltage i denne affaldsindsamlig næste år – men selvfølgelig også at tænke en ekstra gang over konsekvenserne af at skode i naturen….

Klar til indsamling

Klar til indsamling

Plastik her, der og alle vegne...

Plastik her, der og alle vegne…

Noget at "dagens høst".

Noget at “dagens høst”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dejlig dag i Tivoli