Motivation og kost

KMD Ironman Copenhagen

Så er det i morgen det sker; der er Ironman i byen. I år skal Tom og jeg ikke være med, men det skal søster1’s mand Morten – hans første jernmand. Han deltog i 2011 som stafet-hold, hvor han cyklede og løb, men i morgen skal han ud på den fulde distance 3,8km svømning, 180km cykling og 42.2km løb. Det bliver så fedt at heppe på ham og de mange Tri4 klubkammerater, der stiller til start i morgen.  Jeg må indrømme, at det da trak lidt i mig, da vi var forbi expoen i dag, men nu glæder jeg mig bare til stævnet i Las Vegas om tre uger.

Stævnet i KBH (tidligere Challenge Copenhagen) og nu Ironman Copenhagen har en helt særlig betydning for os. På grund af dette løb startede vi begge med at dyrke triathlon, og man kan godt sige, at det har ændret vores liv. Det er blevet vores fælles passion. Triathlon har givet os utrolig mange oplevelser, og igennem sporten har vi lært en masse dejlige mennesker at kende. Løbet blev afholdt første gang i 2010, hvor Tom deltog og friede til mig på ruten. I 2011 var vi begge med og blev gift 13 dage efter. I 2012 deltog jeg, og Tom kørte i Kalmar ugen efter. Men i morgen er det Mortens tur. Han har startnummer 780, og jeg vil opfordre alle til at komme ind og heppe på ham og alle de andre seje deltagere, inklusiv vores egen Kronprins Frederik.

Mange Hilsner Søster3 (Teresa)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation og kost