USA

Efterårsferien er skudt igang….

DSC00861

Sikke et pragtvejr at starte efterårsferien med. Jeg var i dag alene med de to yngste krudtugler. Og jeg havde besluttet mig for, at vi skulle lave noget sammen der ikke inkluderede en forlystelsespark. Det var lidt svært, for alle museer er lukket om mandagen og der var ingen planlagte efterårsaktiviteter i Ringsted, hvor vi bor, om mandagen heller…

Så der blev Googlet på livet løs, og pludselig fandt jeg “Blå Flag Center – Fjordhuset” i Karrebæksminde. De har daglige aktiviteter her i ferien. I dag var det “Find Kaptajn Carls skat”. Haps – det skulle vi prøve. Og det var en stor succes. Først skulle børnene lave deres eget sværd, så fik vi udleveret et skattekort og begav os ud for at finde de fem poster. Ved hver post var der en del af historien om Sørøver Carl, der havde huseret på Enø for nogle hundrede år siden.

Ungerne hyggede sig og præmien var, at man efterfølgende kunne lave pandekager på bål.

Derudover kunne man male, lave fuglehuse, lave græskarhoveder, fiske efter smådyr og meget andet. Vi nåede kun at lave et græskarhoved (og det var bestemt ikke dårligt at have mulighed for det her, når man bor i lejlighed!!)

De fleste af tingene koster lidt. Fx kostede det 50kr pr barn at tage på skattejagt og 40kr for at lave et græskarhoved – så husk kontanter.

I morgen hopper de to på et tog til det jyske til et hold bedsteforældre, så det var enormt dejligt af have sådan en fantastisk dag med dem inden.

Efterårshilsner fra Søster 1 – Kristina

Sværd skal laves, inden man kan gå på skattejagt!

Sværd skal laves, inden man kan gå på skattejagt!

Skattekortet over Enø bliver gennemgået - men KG havde hele vejen styr på, hvor vi skulle hen!

Skattekortet over Enø bliver gennemgået – men KG havde hele vejen styr på, hvor vi skulle hen!

Sørøverposter med historiedele og opgaver.

Sørøverposter med historiedele og opgaver.

Der skulle skydes fremmede pirater!

Der skulle skydes fremmede pirater!

Pandekagegevinst!

Pandekagegevinst!

Samarbejde på højeste plan - specielt da låget skulle på igen!

Samarbejde på højeste plan – specielt da låget skulle på igen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA