VELKOMMEN

Søndagsmission – Lammebov

Velbekomme. Lammebov med Pommes Anna og spidskålsalat.

Velbekomme. Lammebov med Pommes Anna og spidskålsalat.

I dag kom Teresa og svoger Tom på besøg. Her havde jeg givet mig selv den opgave, at lave mad til dem uden at skulle købe ekstra ind til det. Og det lykkedes i den grad.

Heldigvis har jeg en privat lammeleverandør, så grundlaget var lagt med en ret stor lammebov fra fryseren. Den krydrede jeg med tørret timian, havsalt og peber (jeg var løbet tør for hvidløg – mener ellers at hvidløg og lam hører sammen som hånd i handske – men det gik super uden). Jeg lagde den på en dyb bradepande og hældte vand og hakkede løg ved.

Lammet blev først brunet i ovnen ved 200grader derefter skruede jeg ned på 150 grader og vi tog i hallen, hvor min ældste søn William skulle spille håndboldkamp. Dvs i alt 2 timer.

Da vi kom retur, skulle Morten og Tom ud og cykle en tur. Ja, du læste rigtigt. De hoppede i deres vinterudstyr og op på deres racercykler og trods stiv kuling og snebyger cyklede de 50 km. Imens slukkede jeg for ovnen og lod lammeboven stå derinde i en times tid.

Missionens tilbehør kommer på næste side.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VELKOMMEN