Karlstrup kalkgrav

Bryllupsdag

IMG_1187

Hjemme hos os bliver bryllupsdagen fejret med mere end en dusk fra tanken! Vi gør nemlig det, at vi skiftes til at arrangere og overraske hinanden. Det har ført til meget spændende oplevelser. Vi har været i Stockholm, i Skåne på wellness, på Skodsborg (også wellness) , på Michelinrestauranter, champagnebrunch på D’ Angleterre og meget andet. Det kan varmt anbefales, så hverdagen ikke bare tager over, og man glemmer hinanden i børn, job og sport.

I går, fejrede vi så vores 11 års bryllupsdag, og i år var det min tur til at arrangere. Da vi er ved at få bygget hus, var budgettet ikke så højt i år – og  faktisk viste det sig, at meget af programmet blev i husets tegn.

Vi startede med at sende William på håndboldcamp (de to yngste er på lejrtur i det jyske, så den havde vi sendt afsted). Og jeg lavede derefter morgenmad.

Om formiddagen havde vi et køkken- og inventarmøde med Svanekøkkenet. Det sluttede hurtigere, end jeg havde regnet med – så vi udnyttede lige tiden med at løbe 5km sammen:-) Vi løb forbi byggegrunden, da vi havde fået mail om, at “huset ville blive afsat” – men der var ikke sket noget…

Morten blev sendt til frisør, mens jeg lavede frokost (den sunde proteinholdige slags med masser af salat, æg, makrel og “flad-mave-brød”).

Efterfølgende havde jeg planlagt, at vi skulle på cykletaxa-sightseeingtur i Københavns gader. Men det begyndte at regne, så vi ændrede planerne og tog på cafe i stedet. Desuden skulle Morten også aflevere sin racercykel på Østerbro, da han skal til Frankrig i weekenden og cykle “La-Mamotte”.

Om aftenen havde jeg bestilt bord på “Parkhuskælderen” der er tilknyttet hotel Nyhavn 77, dvs helt ud til vandet. Her fik vi fem lækre retter med det løse. Lækker, lækker mad i hyggelige omgivelser og dejlig betjening. Naturligvis med Champagne og Amarone til!

På hjemturen kørte vi forbi vores byggegrund. Og her var der nu blevet sat afmærkningspinde op!! Så to års kamp om at få startet byggeriet er nu lige pludselig helt virkelig. Det blev derfor til et par glædesdanse imellem al ukrudtet, men “inde i huset”. En fantastisk afslutning på en fantastisk dag:-)

Helt igennem lykkelige hilsner – Kristina

Den ene hovedret: Rødspætte med persillecrust smørdampede rødbeder – blomkål hollandaise med mild grov sennep.

Den ene hovedret: Rødspætte med persillecrust
smørdampede rødbeder – blomkål hollandaise med mild grov sennep.

Den anden hovedret: Kalveculotte glaseret tykkam med nye løg – ristede svampe – tomat-timiansky

Den anden hovedret: Kalveculotte
glaseret tykkam med nye løg – ristede svampe – tomat-timiansky

Pinde med rød maling er helt igennem fantastiske!!!

Pinde med rød maling er helt igennem fantastiske!!!

Glædesdans på matriklen:-)

Glædesdans på matriklen:-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karlstrup kalkgrav