Flad-Mave-brød

Karlstrup kalkgrav

Vi har fundet et nyt sted at svømme: Karlstrup kalkgrav, som ligger ved Karlstrup, Karlslunde. I maj måned deltog Tom i Kalgravstriathlon, som foregik der, og siden har vi været der flere gange. Det er super dejligt med roligt fersk vand omgivet af flot natur – og selvom det ligger lidt længere væk end amager strandpark, tager det ikke længere tid at komme dertil, da det ligger lige ud til motorvejen. Der er ca. 250m fra badebroen til modsatte bred, så man kan fint svømme frem og tilbage. Både Aalborg triathlon (som vi skal køre næste weekend) og Las Vegas 70.3 foregår i fersk vand, så det er ekstra godt for mig:-) Vi tog også dertil i morges og svømmede 2km.

kalkgraven_3_600

Karlstrup Kalkgrav

I dag har været en lørdag lige efter mit hoved. Efter svømning spiste vi lækker frokost og fik vasket en masse tøj (jeg skulle ellers hilse og sige at al den træning giver store mængder af vaske tøj…). Der blev også tid til en lur på sofaen med tour de france i baggrunden, kaffe og gåtur på frederiksberg og en løbetur. Lige nu går træningen ret godt, jeg tror faktisk aldrig, jeg har været så motiveret som nu. Vi har besluttet os for, at min mand Tom skal styre min træning de næste måneder. Så det er ham, der bestemmer, hvad jeg skal hvornår. Han er ikke uddannet tri-coach, men har ret god erfaring med, hvad der har virket for ham – og frem for alt, så kender han mig 100%, og ved hvornår jeg bare skal presses i gang, og hvornår jeg reelt er træt og bør holde en pause. I dag lavede vi først lidt teknik sammen og løb så ca. 60 min kuperet (hver for sig, Tom er altså noget hurtigere end mig).

Til aftensmad lavede Tom lækre øko-kødboller med rosmarin samt tzatziki og jeg lavede en salat med spidskål, vandmelon, tomater, nye løg og frisk mozzarella. Søster1 har før skrevet om, at spidskål er et hit hos hjemme hos hende, og det er det også her. Dejlig sprødt og meget mere mættende end salat.

29.6_1

Tartar fra slagter Friis med sennep, æg og grønt

29.6_2

Gåtur efter regnen i Frederiksberg have

29.6_3

Aftensmad

29.6_4

Dessert: smoothie med jordbær, kærnemælk, græsk yogurt og protein pulver

Hilsen søster3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flad-Mave-brød