Nemme og lækre æbleskiver.

Sikke en interesse!

imageSå har man også prøvet det. 120.000 har på få dage læst Søsterlivs indlæg om økologisk gær vs. konventionel gær. Det spredte sig pludseligt som steppebrande. Det kom som lyn fra en klar himmel – indlægget var skrevet i marts i år, som et af de første vi lavede. Så pludselig var Søsterliv ikke en mindre lidt privat blog, men noget der var på alles læber.

Det var primært på facebook, her er det blevet liket over 20.000 gange og sikke en debat det har skabt. Vi er siden i tirsdags blevet bombarderet med kommentar, mails og beskeder, og det er både fra glade læsere, men bestemt også fra kritiske/negative læsere. Det har betydet, at vi tre søstre pludselig skulle tale sammen om, hvordan vi taklede hele situationen. De første kritiske røster var de sværeste, her tog jeg dem ret personligt, de var jo kritik på noget, jeg havde skrevet. Men min mand, der er journalist, sagde “welcome to my World”, og vi har snakket en del om det hele.

Gærsnakken har virkelig været på alles læber i denne uge, og det hele kulminerede fredag eftermiddag, da vi var i “Pressen på P3”! Vi har endnu ikke selv hørt det, da ingen af os var hjemme, men har hørt, at der skulle være lavet et lille teaterstykke af alle kommentarerne, der blev læst op med forskellige stemmer! Ligeså snart podcasten bliver tilgængelig, så vil jeg dele den med jer.

Hvad så nu? Tja, så sent som i dag, har jeg bagt boller til flæskestegssandwich – og brugte økologisk gær! Og til trods for debatten, så vil jeg blive ved med det:-) Vi tre søstre har aftalt, at vi vil fortsætte med at skrive om vores liv og ting vi oplever og undrer os over, så må vi se, om det en gang til vil give “3 days of Fame”.

Kærligst, en stadig meget overrumplet Søster1 – Kristina

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme og lækre æbleskiver.