Thomas Cook ironman 70.3 Mallorca

3 ugers proteinkurs-challenge!

DSC00165

Sommeren er over os – og sommerferien venter lige om hjørnet. Om tre uger går ungerne (både mine egne og mine elever) på sommerferie. Så på de tre uger har jeg givet mig selv en udfordring:

Kosten skal ændres, så den bliver mere proteinrig, så der forhåbentlig lige ryger de sidste par kilo. Men mest for at se, om kroppen kan blive strammet op lidt over det hele. Efter et vægttab på 25 kg for nogle år siden, har jeg trods meget træning og sund kost ikke kunne blive strammet helt op. Og det vil jeg simpelthen prøve at ændre drastisk de næste tre uger.

Søndag og mandag startede dog skidt med forkølelse og ingen energi – men tirsdag var jeg klar igen. Fik bagt et “flad-mave-brød”, som jeg fremover skal spise til frokost. Jeg overvejer dog, at finde en anden opskrift, da jeg synes, det er svært at spise brød med kokosmel i sammen med fisk og grøntsager! Der kommer lige et billede af det, og jeg skal også nok poste opskriften her på bloggen.

Med masser af gå-på-mod. Kristina

Flad-mave-brød. Så håber jeg bare, at virkningen passer til navnet!

Flad-mave-brød. Så håber jeg bare, at virkningen passer til navnet!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thomas Cook ironman 70.3 Mallorca