Kornelias tomatsalat

Gulerodskage med yoghurt

DSC00136

Åh, en totalt grå og trist dag indbyder sådan til…..: EN KAGE!!! Valget faldt i dag på denne gulerodskage, da jeg havde, hvad der skulle bruges (dvs, jeg skulle ikke ud i regnen igen!), og så er den også forholdsvis sund. Sig endelig ikke til min husbond, at der ikke er fedtstof i – han mener, det er blasfemi at bage sundhedskager!! Men jeg gør det nu alligevel, og denne bliver faktisk ret svampet og lækker.

Du skal bruge:

1,5 dl rørsukker og 0,5 dl farin (evt 2 dl rørsukker), 3 æg, 1 dl yoghurt (jeg brugte A-38),  4 dl hvedemel, 1/2 tsk salt, 2 tsk bagepulver, 1 tsk natron, 1 tsk vaniljesukker, 2 tsk kanel, ca 400g skrællet og groftrevne gulerødder. 1 dl grofthakkede valnødder (kan undlades).

Sådan gør du:

Skræl og riv gulerødderne. Pisk sukker og æg sammen. Rør yoghurt i. Bland mel, salt, bagepulver, natron, vaniljesukker og kanel og sigt det i dejen. Vend gulerødder og valnødder i. Hæld dejen i et ildfast fad med bagepapir og bag den midt i ovnen i 45-50 min ved 175 grader.

Da den var kølet af, siede jeg flormelis hen over og straks syntes jeg, at jeg kunne ane solen bag regnskyerne:-)

Velbekomme – Kristina

Forladt legeplads på børnenes skole, som normalt er fuld af liv.

Forladt legeplads på børnenes skole, som normalt er fuld af liv.

Regn - regn - regn....

Regn – regn – regn….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kornelias tomatsalat