1. uges challengeresultater - en super start....

Varme tilvænning…

Så er vi hjemme fra Berlin, efter en nogen begivenhedsrig weekend. Halvironman gik ikke voldsomt godt, men min placering kombineret med en god portion held betød, at jeg kvalificerede mig til VM på halvironman distancen i Las Vegas til september (dvs. jeg fik mulighed for at købe en billet hertil). Der er 1. plads i hver kvinde-aldersgruppe i alle 70.3 ironman stævner i verden. Det er virkelig det vildeste vildeste vildeste!!! Jeg glæder mig, men er også meget ydmyg omkring det. Jeg havde aldrig troet, at det ville blive en mulighed for mig – så god er jeg altså ikke. Men jeg siger heller ikke nej til sådan en oplevelse. Så nu tager vi af sted. Og træningen er allerede gået i gang igen, og jeg håber, at det kan bliver mere struktureret her hen over sommeren, end det har været hele året. Jeg vil bare ikke floppe….

Der er dog lige det issue med varmen. Jeg er virkelig ikke god til at kapere varmen, og i Las Vegas er der altså varmt i september måned (så varmt, at der ikke må svømmes i våddragt). Jeg tror min strategi bliver at sørge for at komme ud og løbe, når det er varmt i DK. Som i dag. Jeg løb til og fra arbejde og så cyklede vi 2 1/2 time. Løbeturen hjem var meget meget varm – til trods for, at det kun var 5km rolig løb…

Er der nogen, der har gode erfaringer og råd til, hvordan man bliver bedre til at klare varmen??

I løbet af de næste dage følger en rigtig race-beretning fra Berlin:-)

Mange hilsner Søster3 (Teresa)

DSC_0374

Dejlig svedig og rød i hovedet efter dagens løb

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. uges challengeresultater - en super start....