Projekt drømmehus lig projekt graviditet??!!

Er jeg klar?….

Ja, det er et stort spørgsmål. I morgen flyver Tom og jeg til Las Vegas – på søndag skal vi deltage i Ironman 70.3 World Championship. Og ja, så skal jeg forvare min ph.d.-afhandling i dag. Så man kan godt sige, at det er en ret vigtig uge for mig. Men er jeg så klar? Ph.d.-forvaret skal nok gå, jeg har afprøvet mit oplæg flere gange og kan vist ikke gøre ret meget mere for at forberede mig – det er der i hvert fald heller ikke tid til nu. Nu skal det bare overstås, men må da indrømme, at det er en smule angst-provokerende at skulle stå der foran familie, venner og kollegaer i cirka to timer. Man vil jo altid gerne gøre et godt indtryk.

Er jeg så klar til racet? Tja, der kan jeg heller ikke gøre så meget mere nu, jeg kan ikke nå at komme i bedre form inden søndag. Jeg har forsøgt at holde dampen oppe de sidste par uger, hvor jeg har forberedt mig til ph.d.-forvaret, men må indrømme, at det til tider har været lidt svært at holde fokus på begge dele. Jeg tror også, det først går helt op for mig, at “nu er det nu”, når vi sidder i flyveren. Jeg håber selvfølgelig, jeg får et super race og sætter PR. Jeg føler mig i hvert fald bedre forberedt til dette end til de andre stævner, jeg har kørt i år. Men det er en hård rute, og jeg ved ikke, hvordan jeg reagerer på de ca. 35grader, der er i Las Vegas. Det bliver spændende:-)

Nu vil jeg lige kigge mit oplæg igennem en sidste gang. God dag til jer alle.

Mvh Søster3 (Teresa)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt drømmehus lig projekt graviditet??!!