Geranium

Familien Aktiv – Tv2-Øst løbet

DSC00058

Sport er blevet en utrolig vigtig del af familien Asmussen, derfor var det også helt naturligt, at vi ville med til TV2-Øst løbet, som i år foregik i Ringsted – lige i vores baghave. Ungerne havde dog været lidt “det kan vi da godt……” i deres indstilling til, at vi også ville melde dem til!

Dagen oprandt i dag, hvor det store løb skulle foregå. Morten, min mand, skulle løbe halvmarathon, jeg 10km, William 5km og Karl Gustav og Kornelia skulle begge løbe børneløbet på 2km. Jeg havde fået mormor til at løbe/gå sammen med Kornelia, da jeg var usikker på, om hun ellers kunne motiveres rundt på ruten – men det viste sig, at jeg tog gruelig galt (senere om det).

Det var ellers lidt hektisk, da vi vågnede – der var nemlig ikke noget strøm i halvdelen af hytten!, så ovnen kunne jeg ikke bruge til at bage de boller, som jeg havde planlagt….

Morten skulle først afsted, og vi kunne næsten se ham fra stuevinduet, så vi blev hjemme, for at heppe på ham der – dog så vi ham ikke, og måtte selv afsted også. Morten havde et mål om 1.50, da dette løb kun er træning til årets La Marmotte (cykelløb i Alperne) og Challenge i Kbh. Han løb på 1.46, så det var godkendt:-)

William var med i næste afgang. Han var med helt i front, da vi så ham, og det blev han ved med alle 5 km. En fantsatisk tid på 20.49. Det betød, at han blev nr. 9 ud af knap 1200 løbere!! Han havde også en tid han skulle slå, nemlig farmands pb – og den blev slået (m 33 sekunder!!). Sig ikke, at der ikke bor konkurrencemennesker herhjemme.

Jeg var den næste på 10km ruten. Jeg har kæmpet med et løberknæ i 3 år, så jeg har ikke løbet så langt i flere år. Men jeg gjorde det – og må sige, at jeg var høj både under og efter turen. Hele turen igennem var en drøm – knæet brokkede sig stort set ikke, ruten var super og jeg fandt hurtigt en løberytme, hvor min puls ikke blev overbelastet. Mit mål om at komme under en time klarede jeg, nemlig 55.38. Et mileskridt i min halvmarathondrøm:-)

Mens jeg oksede afsted, blev børneløbet skudt afsted. Morten havde sagt (nok lidt i sjov), at KG skulle løbe de to km på 10min. Så selvfølgelig gjorde han det! Han kom ind som den 7. bedste på 9.54. Kornelia derimod måtte “trække” mormor rundt…. Hendes første kommentar var: “Jeg skulle hele tiden vente på mormor! Ellers kunne jeg godt have løbet hurtigere!!” Så hun mente helt bestemt, at mormor måtte træne noget mere, hvis de skulle løbe sammen igen:-). Hun kom ind i tiden 13:57.

Alt i alt en super dag, hvor vi alle nåede mere end vores mål. Og et helt igennem fantastisk arrangement, specielt RIMO (Ringsted Motionsklub) havde fået stablet på benene.

Hvor er du far?

Hvor er du far?

William i fin stil

William i fin stil

Korneila og mormor i mål.

Korneila og mormor i mål.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Geranium