Affaldsindsamling

Wonderful weekend

Selvom mandagen snart er slut, skal I lige have en lille update om min dejlige weekend i hyggens og træningens tegn. Fredag aften hyggede jeg med min mand, hvor vi var en tur i svømmehallen. Vi har så utrolig svært ved at komme til svømning for tiden, så det var en sejr i sig selv:-) Lørdag var jeg ude og cykle med to piger fra klubben (Tri4). Selvom udendørs sæsonen først lige er startet for mit vedkommende, så føler jeg mig ok kørende. Det er bare så dejligt at komme ud, og når solen skinner, så får motivationen lige et løft. Lørdag aften lavede jeg mad sammen med to veninder, menuen stod på nudelsalat med mango, fennikel, granatæble, mynte og koriander, tempura rejer med wasabi mayo, andebryst med jordnød dip, friske vietnamesiske forårsruller med rejer og så selvfølgelig et glas bobler dertil. Virkelig lækkert! og jeg spiste alt for meget. Men så var jeg også tanket op til BT halvmaraton om søndagen.

Jeg købte et nummer til BT 1/2 på afbud, da jeg ikke var sikker på, om jeg ville løbe. Jeg har virkelig ikke fået løbet nok på det sidste, og havde ikke løbet længere end 14km siden Challenge Copenhagen i sommers. Jeg besluttede mig for, at jeg lige så godt kunne stille op, da jeg skal have nogle km i benene inden Mallorca 1/2 ironman. Det er ellers ikke anbefalelsesværdigt at øge distancen så meget, jeg valgte derfor bare at løbe, som min krop havde lyst – dvs. uden fokus på hastighed. Vejret var perfekt, jeg nød virkelig turen og kom fint igennem uden kriser:-) Jeg indrømmer, de sidste 3 km var lidt hårde, men det var lige så meget fordi ruten var ret træls det sidste stykke på små skovstier etc. Jeg kan dog kun anbefale løbet til andre, god stemning, afvekslende rute med mindre bakker og god service. Slet ikke så tosset endda.

BT4

Tempura rejer og friske ruller. Det er jo helt vildt nemt, selv at lave de rejer. Man kan købe færdig tempura-mix, som bare skal blandes op med vand. Wasabi mayoen rørte vi selv med æggeblomme, olie, citron, wasabi, eddike samt salt og peber

BT5  BT3 BT2

Bente ville med ud og løbe BT halvmaraton 🙂

BT1

Is og vand på restitutions gåtur bagefter. Isen ser frygtelig stor ud på billedet, men det var en altså ikke…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Affaldsindsamling