3 gange proteinholdigt morgenmad

Flad-Mave-brød

DSC00194

Flad-mave-brød er fyldt med nødder, æg og olie og helt uden mel. Jeg er vild med navnet på brødet – men faktisk er der noget om snakken:-)

Jeg spiser det både til morgenmad og frokost. Jeg har afprøvet to forskellige opskrifter, denne er min favorit:

Du skal bruge:

  • 150g mandler
  • 150g græskarkerner
  • 100g solsikkefrø
  • 100g hørfrø
  • 100g sesamfrø
  • 1 dl rapsolie
  • 2 tsk salt
  • 5æg

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 160 grader. Hak mandlerne groft. Hæld dem i en skal med de øvrige frø og kerner. Rør olie og salt i. Pisk æggene i. Hæld dejen i en rugbrødsform med bagepapir. Bag brødet i 1 time og 10 minutter. Jeg opbevarer brødet i køleskabet i en frysepose, og der kan det holde sig en lille uge.

Bruges både til morgenmad og frokost

Bruges både til morgenmad og frokost

Morgenmadsinspiration med brødet findes i et andet indlæg.

Velbekomme – Kristina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 gange proteinholdigt morgenmad