Flad-Mave-brød
kristina1
Flad-mave-brød er fyldt med nødder, æg og olie og helt uden mel. Jeg er vild med navnet på brødet – men faktisk er der noget om snakken:-)
Jeg spiser det både til morgenmad og frokost. Jeg har afprøvet to forskellige opskrifter, denne er min favorit:
Du skal bruge:
- 150g mandler
- 150g græskarkerner
- 100g solsikkefrø
- 100g hørfrø
- 100g sesamfrø
- 1 dl rapsolie
- 2 tsk salt
- 5æg
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 160 grader. Hak mandlerne groft. Hæld dem i en skal med de øvrige frø og kerner. Rør olie og salt i. Pisk æggene i. Hæld dejen i en rugbrødsform med bagepapir. Bag brødet i 1 time og 10 minutter. Jeg opbevarer brødet i køleskabet i en frysepose, og der kan det holde sig en lille uge.
Morgenmadsinspiration med brødet findes i et andet indlæg.
Velbekomme – Kristina
Ingen kommentarer endnu