Efterårsferien er skudt igang....

Søsterløb

Onsdag havde jeg besøg af søster1. Hun havde taget løbetøjet med, så vi kunne løbetræne sammen i Frederiksberg Have. Søster1 (AKA Kristina) og familie bor i Ringsted, så det er ikke så ofte, vi har mulighed for at træne sammen – men i denne uge havde hun efterårsferie. Dejligt at hun lige kiggede et smut forbi. Tom bestemte vores program; eller dog ikke helt. Han ville løbe lange intervaller (2km), men det modsatte vi os – Kristina havde løbet dagen inden, og jeg havde lidt trætte ben efter halvmaraton i søndags (med ny PR 1:43:10). Derfor blev det til opvarmning på ca. 4km, 5 x 400m interval og lidt afløb. Det var simpelthen så hyggeligt at have Kristina med, og vi fik da også presset hinanden lidt på intervallerne:-) Nu hvor hun er ved at træne til halvironman, kunne det være fedt, hvis vi havde mulighed for at træne sammen i hverdagene – men mon ikke vi kan finde på noget i weekenderne. Jeg pønser også lidt på, at vi tre søstre skal lave en stafet sammen til sommer på 1/4 eller 1/2 ironman. Og som den mindste søster lover jeg at være sidste vælger til disciplinerne.

Da vi kom hjem fra vores løbetur fik vi en recovery-shake, og så skulle hun da lige smage et af de sports-ernærings-produkter, som vi har haft med hjem fra USA. Der findes så mange forskellige varianter, som vi ikke kan købe herhjemme. Selv i almindelige supermarkeder er udvalget kæmpe stort. Vi testede Sports Beans – Protein Recovery Crisps med chokolade smag. Små fine sprøde chokolader med protein. Vi synes begge, at de var ret gode. De er et fint alternativ til en protein bar, eller  gode hvis man har lyst til lidt lækkert. De minder faktisk ret meget om Maltesers. Indhold: 12g protein, 21g kulhydrat og 190 kalorier pr pose. Jeg må se, om jeg kan shoppe flere på nettet et sted:-)

søsterløbSøsterløbsøsterløb3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsferien er skudt igang....